Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (12/02)

  Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΔΗ


Τί εβδομάδα είναι και αυτή; Από την μία έχουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για τους ερωτευμένους, από την άλλη την Τσικνοπέμπτη, για τους ελεύθερους… Και φυσικά καινούργιες ταινίες, για τους cineφίλους. Οπότε κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Kingsman: Η μυστική υπηρεσία
(2015)



  Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μυστικός πράκτορας ή απολαμβάνει να βλέπει τις ταινίες του James Bond ξανά και ξανά, δεν πρέπει να χάσει αυτή την  ταινία. Μια διασκεδαστική περιπέτεια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι και θα κάνει τους πάντες να ξανασκεφτούν για την επαγγελματική τους καριέρα.
  Υπόθεση: Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (KICK ASS, Χ-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.
  Ηθοποιοί: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

(2015)




  Και τώρα θα σας πάω κάπου πιο extreme… Η δεύτερη ταινία της εβδομάδας είναι λίγο (έως πολύ) περίεργη. Αλλά αυτό το χαρακτηριστικό της δεν την εμπόδισε από το να γίνει μια από τις πολυαναμενόμενες  ταινίες της χρονιάς. Αν και οι κριτικές είναι αμφιλεγόμενες, υποστηρίζοντας πως οι πρωταγωνιστές δεν είχαν καλή χημεία μεταξύ τους… Ο λαός «μίλησε» και οι παραγωγοί έδωσαν το πράσινο φως για το sequel.
  Υπόθεση: Η ζωή της φοιτήτριας λογοτεχνίας, Anastasia Steele, αλλάζει για πάντα όταν συναντά έναν όμορφο, αλλά βασανισμένο, δισεκατομμυριούχο. Τον Christian Grey.
  Ηθοποιοί: Jamie Dornan, Dakota Johnson

Ένα κορίτσι γυρίζει σπίτι μόνο του τη νύχτα (2015)




   Και τώρα θα κάνουμε μια βουτιά σε ένα Ιρανικό Γουέστερν… με Βρικόλακες. Ξέρω πως σας φαίνεται περίεργος αυτός ο συνδυασμός, αλλά η ταινία θα σας αφήσει έκπληκτους. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς θα ταξιδέψει τους θεατές σε μια ασπρόμαυρη πόλη φάντασμα του Ιράν.
  Υπόθεση: Περίεργα πράγματα πρόκειται να συμβούν σύντομα στην «Κακιά πόλη». Εκεί, στα βάθη της Μέκκας της αμαρτίας κατοικεί ένα μοναχικό βαμπίρ… Μόνο που δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο βαμπίρ σαν όλα τα υπόλοιπα, αλλά για ένα νεκροζώντανο κορίτσι που παραμονεύει στις σκιές και παρακολουθεί τις ζωές των πιο ανήθικων ψυχών που περιφέρονται στην πόλη. Όταν το κορίτσι γνωρίσει τον έρωτα, μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης αναμένεται να ανθίσει και να σπάσει μύτες… κυριολεκτικά μιλώντας!

  Ηθοποιοί: Sheila Vand, Arash Marandi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου