Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Από τον ΗΡΑΚΛΗ ΛΙΟΛΙΟ 


Χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη αποδείχθηκε γι’ ακόμη μία φορά ποια είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα. Το ξέραμε βέβαια, απλά ήρθε και αυτός ο ημιτελικός κυπέλλου σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, να μας τονώσει την αίσθηση που είχαμε.


Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει μπαλάρα  και άλλες φορές φέτος, απλά σε αυτό το χρονικό  σημείο, είχαν προκύψει κάποια θέματα που περιμέναμε να δούμε πώς και… αν θα τα ξεπεράσει.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έδινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε εκτός έδρας χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου του. Ο ΠΑΟΚ προέρχονταν από μία ψυχολογική δοκιμασία, ενώ ο Πανιώνιος έδινε τον αγώνα της χρονιάς και θεωρητικά είχε προετοιμαστεί καλύτερα.

Παρολ’ αυτά ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο και παρά το ότι έπαιζε χωρίς τον αναντικατάστατο Μάτος, έκανε ένα τρομακτικό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου κυριάρχησε σε  απίστευτο βαθμό, αφού πέρα από το 0-2 και τις φάσεις, αυτό το 18-82 κατοχής σε κάποια στιγμή κατά το ημίωρο, ήταν πραγματικά… απίστευτο.

Ομαδάρα, μπαλάρα, με πάθος, με συνδυασμούς, με αυτοματισμούς, με άπειρα κλεψίματα, με φάσεις, αλλά κυρίως με μεγάλο θυμό! Τσατισμένοι ήταν για τη χαρά του παιχνιδιού που τους στέρησαν την Κυριακή! Κάπως έτσι αντί να την «πληρώσει» ο Ολυμπιακός, την «πλήρωσε» ο Πανιώνιος! Και στην τελική…… Δεν χάνεις από τον ΠΑΟΚ μόνο αν… φύγεις από το γήπεδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου